john tiemissen zegt : voor myn ook goed goed 2o17 john en els ook nog steets live www.megapowerradio.nl lobith john els -=B=- André zegt : hebben jullie ook een mailadres??? groetjes, André -=B=- janny zegt : mooi site -=B=- martin zegt : ik wens iedreen een heel goed jaar wiselin toe he in2017 he van martin -=B=- Marco zegt : Wij als dj van dit station wenst ik u een gezond en gelukkig 2017 toe. -=B=- Bram zegt : Wij wensen het team van dit station ook een hele mooie jaarwisseling en een gezond en gelukkig 2017 toe. -=B=- martin zegt : mooi die kest uit voerinhe ik vint het heel mooi mensen julie ok een heel goed dagen he van martin -=B=- DJ Francisco zegt : ik ben er bij piratenfestijn in het Gelredome 10-12-2016 -=B=- megagpowerradio zegt : zit er weer mooi aan geert daar klinkt toppy megapowerradio lobith john -=B=- Marco zegt : Oohhh krijg weer de kriebels als ik de muziek hoor weer gezellig hier. -=B=- Theo zegt : dit is een mooi alternatief nu PH radio per 30 oktober stopt -=B=- | Plaats een Bericht  
Untitled Document
:: HOOFDMENU ::

:: ARTIESTEN ::

:: LUISTER GEZELLIG MEE ::

:: SPONSOREN ::

:: VERJAARDAGEN ::
vandaag is jammer genoeg niemand jarig.

:: STEMMEN::

:: BELLAMIA POLL ::
Visichat gaat er mee stoppen wat vind u ervan.

Daar baal ik echt van
Dat zal dan wel een rede voor zijn
Ik weet niet
Ik heb geen mening hiervoor

 Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'radiobellamia_us'@'localhost' (using password: YES) in /home/radiobellamia/domains/bellamiaradio.nl/public_html/content/nieuws2012.php on line 4

Maandag 19-06-2017 was er een probleem
Geplaatst op 20-06-2017 om 08:42:27 uur.


Op maandag 19-06-2017 was er een grote storing bij bellamiaradio De storing werdt veroorzaak door het ip adres van microsoft waardoor wij geen verbinding meer kregen met het internet dit probleem komt voor in windows7 en windows10 Heb u ook last van dit probleem dan raad ik u aan om contact op te nemen met microsoft.


Visichat gaat stoppen
Geplaatst op 18-06-2017 om 09:32:12 uur.


een mededeling voor de klanten die visichat hebben bij ons. We gaan stoppen met aanbieden van visichat de reden hiervoor is dat er steeds stiringen optreden. Maar de rede is ook dat het niet rendabel genoeg is om de server in de lucht te houden. Dus visichat gaat stoppen vanaf 20 juni 2017 zullen alle visichats eruit gaan bedankt voor u begrip. Wat nu wij hebben radio24hosting laten weten dat wij een vernieuwde chatbox zonder webcam hebben aan gevraag binnen kort hier meer over. Het team wil iedereen bedanken voor de gezelligen chat's die wij met u hebben mogen mee maken bedank hiervoor en tot de nieuwe chat. Groetjes het team.


Ondersteuning & Onderhoud
Geplaatst op 06-06-2017 om 11:18:57 uur.


Het team van bellamiaradio is op zoek naar mensen die het team van bellamiaradio willen komen ondersteunen Welke mensen zoeken wij mensen met ervaring van het maken van internet radio en het oplossen van probleemen zoals instellingen software en geluid Voldoet u hier ook aan dan zijn wij op zoek naar jou U kunt ons een mail sturen via contact op onze website wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Kom gerust eens in onze vernieuwde webchat van bellamiaradio.


Nieuw bij bellamiaradio party agenda
Geplaatst op 06-05-2017 om 09:40:17 uur.


Beste luisteraars zoals u misschien nog weet hadden wij een pagina voor megapiratenfestijn op onze site staan deze pagina is verwijderd en is er een nieuwe pagina aangemaakt Deze kunt u ook bekijken met de naam bellamiaradio party agenda te klikken daar kunt u alles zien over megapiratenfestijn maar ook anderen activiteiten Neem gerust hier ook een kijkje wat er zoal er is te doen.


U Verjaardag Op De Website Met U Foto Erbij
Geplaatst op 11-10-2016 om 01:42:28 uur.


Toegevoegd worden aan het verjaardag systeem van bellamiaradio stuur dan de dag & maand naar de studio met eventueel een foto van de jarigen dit is geen verplicht en wij zorgen voor de rest Laat het ons maar weten & wij doen de rest.


[1] pagina`s.

:: TIJD & DATUM ::
Donderdag, 22 Juni 2017


:: NU OP BELLAMIA ::
GROETJES VAN HET TEAM BELLAMIARADIO EN LUISTER MAAR GEZELLIG MEE.....

:: BELLAMIA PLAYER::

:: NU SPEELT::

:: ANDROID PLAYER::
#

:: HELP BELLAMIA::
#

:: ARTIEST V/D MAAND::

:: SOCIALMEDIA ::

:: HITCOUNTER ::

 

(c)2012 BellamiaRadio.nl - Hosting Powered By Digipal.nl