Alex zegt : Wenst het hele team van bellamiaradio een gelukkig en gezond 2019 -=B=- Johan zegt : Wenst het team van bellamia een gelukkig en gezond 2019 -=B=- Martin zegt : hoi ik wenst het team van bellamiaradio een gelukkig en gezond 2019 -=B=- John zegt : Wij wensen het team van bellamiaradio fijne feestdagen toe en een gelukkig en gezond 2019 -=B=- john zegt : hallo daar john van els van www.megapowerradio.nl wens het theam bellamiaradio fijne feest dagen feest dagen en gezond 2019 toe john en els -=B=- SIMON zegt : Zou u een link met ons willen delen? U komt dan met uw website op onze mooie website te staan. Een tegen link is echter wel verplicht,tekst met kleine banner mag mits u ons ook op een mooi plaatsje zet op uw site. U kunt zich aanmelden via onze website via contact. Met vriendelijke groet Simon. https://goedemorgen-nederland.nl/Radio-2 -=B=- Anton zegt : Ga zo door mooie muziek -=B=- John zegt : hey radio bellamia ga zo duur -=B=- Frank zegt : Bellamia radio leuke muziek wij luisteren lekker mee ga zo door. -=B=- Jan zegt : Hoi ziet er leuk eruit en mooie muziek. -=B=- Petra zegt : Mag ik 4party eens horen met schatje van de nacht. -=B=- Marcel zegt : Goedemorgen,lekkere muziek om de dag door te komen. -=B=- Junior zegt : Van harte proficiat met je verjaardag en tot vanavond groetjes. -=B=- Marco zegt : Van harte proficiat en tot vanavond groetjes -=B=- henny zegt : jullie ook een heel gelukkig en gezoend 2018 gewenst -=B=- zegt : GOOD DAY LISTENERS .WISH YOU A JOYFULL MERRY CHRISTMAS. -=B=- Dido De Koning zegt : Hier op de verzending van www.didoland.be luisteren we regelmatig via het internet naar jullie radio. Veel succes. -=B=- Toppie zegt : Mooie Muziek -=B=- | Plaats een Bericht  
Untitled Document
:: HOOFDMENU ::

:: ARTIESTEN ::

:: LUISTER GEZELLIG MEE ::

:: SPONSOREN ::

:: VERJAARDAGEN ::
vandaag is jammer genoeg niemand jarig.

:: STEMMEN::

:: BELLAMIA POLL ::
Wat zou u nog op de website van bellamiaradio willen zien...

De Website Van Bellamiaradio Prima Zoals Hij Nu Is.
Wij Zouden Graag Een Menu Willen Voor Nieuwe Dj's.
Ik Zou Niets Meer Weten.
Heb Er Geen Mening Voor.

 Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'radiobellamia_us'@'localhost' (using password: YES) in /home/radiobellamia/domains/bellamiaradio.nl/public_html/content/nieuws2012.php on line 4

Zaterdagavond Weer Live
Geplaatst op 18-01-2019 om 13:19:55 uur.


Beste luisteraars Op zaterdagavond op 26-01-2019 weer live rond het klokje van ongeveer 20:00 uur. Hou er wel even rekening ermee als er iets tussen komt zullen wij een week later de live uitzending gaan doen.


Inloggen chatbox bellamiaradio
Geplaatst op 14-12-2018 om 21:46:03 uur.


Beste mensen als u naar onze website gaat en u wil naar de chatroom klikt op het kopje chatroom u krijgt dan een fout melding als het goed is Haal voor de link in u browser www.bellamiaradio.nl/ even weg halen en staat de link weer prima van de chatroom dan enter en de chatroom start weer op als het goed is en kunt u weer inloggen.


Verjaardag Register
Geplaatst op 02-01-2018 om 18:00:37 uur.


Ook bij bellamiaradio kunt u toegevoegd worden aan het verjaardag systeem dit kunt u via onze website bij contact formulier doen en stuur het door naar de studio van bellamiaradio. Geef wel duidelijk de naam van de jarige job aan met de maand en jaar. Wilt Zij of Hij met een foto stuur dan een duidelijke foto mee of zij of hij zonder foto dan alleen de maand en jaar sturen en wij doen de rest.


pagina`s.

:: TIJD & DATUM ::
Vrijdag, 18 Januari 2019


:: NU OP BELLAMIA ::
24 uur en 7 dagen in de week non stop muziek......

:: BELLAMIA PLAYER::

:: NU SPEELT::

:: ANDROID PLAYER::
#

:: HELP BELLAMIA::
#

:: ARTIEST V/D MAAND::

:: SOCIALMEDIA ::

:: HITCOUNTER ::

 

(c)2012 BellamiaRadio.nl - Hosting Powered By Digipal.nl