zegt : -=B=- Frank zegt : dat ziet er ook mooi eruit en de muziek is ook ok. -=B=- Jan zegt : Hoi ziet er leuk eruit en mooie muziek. -=B=- Petra zegt : Mag ik 4party eens horen met schatje van de nacht. -=B=- Marcel zegt : Goedemorgen,lekkere muziek om de dag door te komen. -=B=- Junior zegt : Van harte proficiat met je verjaardag en tot vanavond groetjes. -=B=- Marco zegt : Van harte proficiat en tot vanavond groetjes -=B=- henny zegt : jullie ook een heel gelukkig en gezoend 2018 gewenst -=B=- zegt : GOOD DAY LISTENERS .WISH YOU A JOYFULL MERRY CHRISTMAS. -=B=- Dido De Koning zegt : Hier op de verzending van www.didoland.be luisteren we regelmatig via het internet naar jullie radio. Veel succes. -=B=- Toppie zegt : Mooie Muziek -=B=- | Plaats een Bericht  
Untitled Document
:: HOOFDMENU ::

:: ARTIESTEN ::

:: LUISTER GEZELLIG MEE ::

:: SPONSOREN ::

:: VERJAARDAGEN ::
Vandaag is het feest!

Xander de Buisonjé

Hartelijk gefeliciteerd met de verjaardag!!
Names BellamiaRadio!


:: STEMMEN::

:: BELLAMIA POLL ::
Wij zijn nu ook in het bezit van visichat wat vind u daar van

Dat vinden wij leuk maar ook gezellig.
Wij gaan dan ook met de dj's chatten.
Wij zijn niet van die type die chat.
Ik heb geen mening.

 Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'radiobellamia_us'@'localhost' (using password: YES) in /home/radiobellamia/domains/bellamiaradio.nl/public_html/content/nieuws2012.php on line 4

Wegens Met Ongweer Offline
Geplaatst op 27-05-2018 om 13:57:18 uur.


Mensen door de warmte kan het weer omslaan in onweer dat betekend ook voor ons dat wij de uitzending ook moeten staken doordat wij dit al eens mee hebben gemaakt dat het ook is ingeslagen en alles moest alles vervangen Dit willen wij niet nogmaals mee maken sorry sorry sorry. Wij gaan kijken of hier ook een oplossing voor is.


Gebruik windows edge voor windows10
Geplaatst op 10-05-2018 om 12:51:49 uur.


Beste mensen maak u gebruik van Windows10 dan raden wij u aan om de browser Edge te gebruiken deze is ook speciaal voor windows10 gemaakt en is ook sneller en beter. Als u windows10 gebruikt en u gebruik toch google dan bestaat de kans dat u geen muziek meer hoort Klik dan op een van de media spelers op onze website beste kunt u op de media speler klikken als het goed is hoor u dan ook weer de muziek u kunt ook even op bellamia player druke op onze website.


Welkom Op De Website Van Bellamiaradio.
Geplaatst op 03-03-2018 om 02:05:33 uur.


Luister gezellig mee naar internet radio Bellamia, doe een verzoekje of plaats een bericht in het gastenboek of kom eens in onze chatroom. We wensen je in iedergeval heel veel luisterplezier en een fijne tijd op de website van bellamiaradio. Het team van bellamiaradio wenst u weer een heel mooi weekend toe en niet teveel van die witten schuimkopjes.


Verjaardag systeem
Geplaatst op 02-01-2018 om 18:00:37 uur.


Ook bij bellamiaradio kunt u aan het verjaardag systeem toegevoegd worden u kunt een mail sturen naar de studio via het contact formulier op onze website vermeld duidelijk u voor naam van de jarigen deze moet dan voorzien zijn met de dag en de maand. Geef u ook even duidelijk aan of u met foto of zonder foto op de website wilt komen te staan van bellamiaradio komt te staan en stuur even duidelijk foto mee.


pagina`s.

:: TIJD & DATUM ::
Donderdag, 19 Juli 2018


:: NU OP BELLAMIA ::
U Luister Naar Bellamiaradio Non stop Muziek........

:: BELLAMIA PLAYER::

:: NU SPEELT::

:: ANDROID PLAYER::
#

:: HELP BELLAMIA::
#

:: ARTIEST V/D MAAND::

:: SOCIALMEDIA ::

:: HITCOUNTER ::

 

(c)2012 BellamiaRadio.nl - Hosting Powered By Digipal.nl