zegt : -=B=- Frank zegt : dat ziet er ook mooi eruit en de muziek is ook ok. -=B=- Jan zegt : Hoi ziet er leuk eruit en mooie muziek. -=B=- Petra zegt : Mag ik 4party eens horen met schatje van de nacht. -=B=- Marcel zegt : Goedemorgen,lekkere muziek om de dag door te komen. -=B=- Junior zegt : Van harte proficiat met je verjaardag en tot vanavond groetjes. -=B=- Marco zegt : Van harte proficiat en tot vanavond groetjes -=B=- henny zegt : jullie ook een heel gelukkig en gezoend 2018 gewenst -=B=- zegt : GOOD DAY LISTENERS .WISH YOU A JOYFULL MERRY CHRISTMAS. -=B=- Dido De Koning zegt : Hier op de verzending van www.didoland.be luisteren we regelmatig via het internet naar jullie radio. Veel succes. -=B=- Toppie zegt : Mooie Muziek -=B=- | Plaats een Bericht  
Untitled Document
:: HOOFDMENU ::

:: ARTIESTEN ::

:: LUISTER GEZELLIG MEE ::

:: SPONSOREN ::

:: VERJAARDAGEN ::
vandaag is jammer genoeg niemand jarig.

:: STEMMEN::

:: BELLAMIA POLL ::
Wij zijn nu ook in het bezit van visichat wat vind u daar van

Dat vinden wij leuk maar ook gezellig.
Wij gaan dan ook met de dj's chatten.
Wij zijn niet van die type die chat.
Ik heb geen mening.

 Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'radiobellamia_us'@'localhost' (using password: YES) in /home/radiobellamia/domains/bellamiaradio.nl/public_html/content/nieuws2012.php on line 4

Live uitzending
Geplaatst op 15-09-2018 om 22:57:48 uur.


Beste mensen wij zijn op zaterdagavond op 22-09-2018 er weer rond het klokje van 20:00 wij proberen dan weer de leukste hits voor u te draaien van oud tot nieuw luister maar gezellig mee naar dit station. Ook zullen wij de chat open zetten voor mensen die even met de dj's willen kletsen hou het wel leuk en gezellig in onze chat.


Welkom Op De Website Van Bellamiaradio.
Geplaatst op 03-03-2018 om 02:05:33 uur.


Luister gezellig mee naar internet radio Bellamia, doe een verzoekje of plaats een bericht in het gastenboek of kom eens in onze chatroom. We wensen je in iedergeval heel veel luisterplezier en een fijne tijd op de website van bellamiaradio. Het team van bellamiaradio wenst u weer een heel mooi weekend toe en niet teveel van die witten schuimkopjes.


Verjaardag Register
Geplaatst op 02-01-2018 om 18:00:37 uur.


Ook bij bellamiaradio kunt u aan het verjaardag systeem toegevoegd worden u kunt een mail sturen naar de studio via het contact formulier op onze website vermeld duidelijk u voor naam van de jarigen deze moet dan voorzien zijn met de dag en de maand. Geef u ook even duidelijk aan of u met foto of zonder foto op de website wilt komen te staan van bellamiaradio komt te staan en stuur even duidelijk foto mee.


pagina`s.

:: TIJD & DATUM ::
Donderdag, 20 September 2018


:: NU OP BELLAMIA ::
U Luister Naar Bellamiaradio Non stop Muziek........

:: BELLAMIA PLAYER::

:: NU SPEELT::

:: ANDROID PLAYER::
#

:: HELP BELLAMIA::
#

:: ARTIEST V/D MAAND::

:: SOCIALMEDIA ::

:: HITCOUNTER ::

 

(c)2012 BellamiaRadio.nl - Hosting Powered By Digipal.nl