| Plaats een Bericht  
Untitled Document
:: HOOFDMENU ::

:: ARTIESTEN ::

:: LUISTER GEZELLIG MEE ::

:: SPONSOREN ::

:: VERJAARDAGEN ::
vandaag is jammer genoeg niemand jarig.

:: STEMMEN::

:: BELLAMIA POLL ::
Visichat is weer terug..

Hoera dat vind ik erg leuk
Vind het helemaal niets
Ik heb geen mening


 Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'radiobellamia_us'@'localhost' (using password: YES) in /home/radiobellamia/domains/bellamiaradio.nl/public_html/content/nieuws2012.php on line 4

Hollandse Zomerhits 2017
Geplaatst op 22-07-2017 om 10:01:06 uur.


Beste luisteraars op 29-07-2017 zijn wij er weer tegen het klokje van 20:00 uur luister gezellig mee Wij doen ons best dan ook weer om dan de mooiste Hollandse zomerhits 2017 voor u te laten horen het team wenst u ook weer veel luisterplezier toe. Wij wensen u een heel fijn weekend toe met veel zon toe.


Aanvraag nieuwe chatbox
Geplaatst op 20-07-2017 om 23:12:02 uur.


Zoals u misschien heb gelezen op onze website gaan wij weer een vernieuwde chat aanvragen dit hebben wij ook gedaan. Door de vakantie tijd zal deze vernieuwde chatbox ook iets langer op zich laten wachten wij hopen dan ook dat u hiervoor begrip heb wij doen ons best. Luister maar weer gezellig mee naar bellamiaradio en wensen u ook weer veel luisterplezier Het team van bellamiaradio wenst u ook een heel fijn weekend toe. Mensen die deze week vakantie krijgen of al vakantie hebben wenst het team een hele fijne vakantie toe.


Wij zijn weer terug
Geplaatst op 20-07-2017 om 09:08:38 uur.


Beste luisteraars zoals u hebt gemerkt waren wij offline Waarom waren wij offline door dat het woensdag er warm is geweest is er tegen de middag een nood weer geweest met wind stoten regen en onweer vandaar dat wij zijn gestopt Wij nemen geen risico meer om dan ook door te gaan draaien wij hebben al eens nieuwe apparatuur moeten kopen wat veroorzaak werd door onweer vandaar.


U Verjaardag Op De Website Met U Foto Erbij
Geplaatst op 11-10-2016 om 01:42:28 uur.


Ook toegevoegd worden aan ons verjaardag systeem dat kan stuur een mail met de dag & maand van u verjaardag naar de studio Wil u met eventueel een foto erbij dat kan ook stuur u een foto mee dit is niet verplicht en wij zorgen voor de rest..


pagina`s.

:: TIJD & DATUM ::
Zaterdag, 22 Juli 2017


:: NU OP BELLAMIA ::

:: BELLAMIA PLAYER::

:: NU SPEELT::

:: ANDROID PLAYER::
#

:: HELP BELLAMIA::
#

:: ARTIEST V/D MAAND::

:: SOCIALMEDIA ::

:: HITCOUNTER ::

 

(c)2012 BellamiaRadio.nl - Hosting Powered By Digipal.nl