Nieuws van bellamiaradio zegt : Het gaat langer duren voor wij weer online zijn kijk bij nieuws. -=B=- | Plaats een Bericht  
Untitled Document
:: HOOFDMENU ::

:: ARTIESTEN ::

:: LUISTER GEZELLIG MEE ::

:: SPONSOREN ::

:: VERJAARDAGEN ::
vandaag is jammer genoeg niemand jarig.

:: STEMMEN::

:: BELLAMIA POLL ::
Welke Muziek Vind U Dat Wij Voor Onze Luisteraars Moeten Gaan Draaien....

De Beste Piratenhits.
De Beste Zomerhits.
Mijn Maakt Het Niet Zoveel Uit.
Heb Geen Mening Hiervoor.

 Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'radiobellamia_us'@'localhost' (using password: YES) in /home/radiobellamia/domains/bellamiaradio.nl/public_html/content/nieuws2012.php on line 4

Door een verandering gaat langer duren
Geplaatst op 14-09-2017 om 12:25:47 uur.


Beste mensen wij hebben de vorige keer aangegeven dat wij tijdelijk offline zijn door een verandering bij het team van bellamiaradio Doordat het allemaal langer gaat duren volgens ons ook is vertelt wij geven ze even de tijd hiervoor Wij doen er ook alles eraan om ook weer zo snel mogelijk bij u terug te zijn. bellamiaradio wenst u alvast een fijn weekend toe.


Berichtenbalk is voor berichten
Geplaatst op 12-09-2017 om 10:51:06 uur.


Wij hebben gezien op onze website bij berichtenbalk dat internet radio's zij die ook een beetje reclame gaan maken voor eigen radio station met link van de website dit is echt niet de bedoeling. Onze berichtenbalk is bedoeld voor onze luisteraars of voor ons team en geen reclame over eigen radio station om zo luisteraars te krijgen Zien wij weer reclame dan gaan wij dat ook gelijk verwijderen en gaan wij dit ook meteen het laten weten..


bellamia party agenda
Geplaatst op 03-09-2017 om 14:21:05 uur.


Wij hebben ook de afbeeldingen aan de bovenaan van de website verwijderd en zijn er anderen afbeeldingen weer geplaatst. Zoals wij de vorige keer ook al hebben aangegeven kunt u via bellamia party agenda de optredens ook zien van mega piraten festijn maar ook anderen evenementen of activiteiten Neem rustig een kijkje bij bellamia party agenda met datum en dag en met een link naar de website. Verder wensen wij een een hele fijne dag toe.


15 Jaar Jannes In Het Gelredome
Geplaatst op 29-07-2017 om 00:48:19 uur.


Jannes zit al weer 15 jaar in het artiestenvak en dat moet uiteraard gevierd worden En dat gaat ook gebeuren 0p 7 Oktober 2017 geeft Jannes dan ook een Jubileum concert in Gelredome te Arnhem. De kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website https://www.jannesonline.nl/ of bij alle Primera vestigingen. Koop nu jouw kaarten en zorg dat je er ook bij bent, want je mag dit concert echt niet missen!


Verjaardag Systeem Met Of Zonder Foto
Geplaatst op 11-10-2016 om 01:42:28 uur.


Aan het verjaardag systeem toegevoegd worden dat kan stuur u dan een mail naar de studio met de dag en de maand van u verjaardag met eventueel u foto erbij Een foto is niet verplicht en wij zorgen ervoor dat u wordt toegevoegd u komt dan op de dag van u verjaardag op de website te staan.


[1] pagina`s.

:: TIJD & DATUM ::
Zaterdag, 23 September 2017


:: NU OP BELLAMIA ::
U LUISTER NAAR INTERNET DADIO BELLAMIARADIO 24/7 DAGEN IN DE WEEK NON STOP MUZIEK LUISTER MAAR GEZELLIG MEE...

:: BELLAMIA PLAYER::

:: NU SPEELT::

:: ANDROID PLAYER::
#

:: HELP BELLAMIA::
#

:: ARTIEST V/D MAAND::

:: SOCIALMEDIA ::

:: HITCOUNTER ::

 

(c)2012 BellamiaRadio.nl - Hosting Powered By Digipal.nl