SIMON zegt : Zou u een link met ons willen delen? U komt dan met uw website op onze mooie website te staan. Een tegen link is echter wel verplicht,tekst met kleine banner mag mits u ons ook op een mooi plaatsje zet op uw site. U kunt zich aanmelden via onze website via contact. Met vriendelijke groet Simon. https://goedemorgen-nederland.nl/Radio-2 -=B=- Anton zegt : Ga zo door mooie muziek -=B=- John zegt : hey radio bellamia ga zo duur -=B=- Frank zegt : Bellamia radio leuke muziek wij luisteren lekker mee ga zo door. -=B=- Jan zegt : Hoi ziet er leuk eruit en mooie muziek. -=B=- Petra zegt : Mag ik 4party eens horen met schatje van de nacht. -=B=- Marcel zegt : Goedemorgen,lekkere muziek om de dag door te komen. -=B=- Junior zegt : Van harte proficiat met je verjaardag en tot vanavond groetjes. -=B=- Marco zegt : Van harte proficiat en tot vanavond groetjes -=B=- henny zegt : jullie ook een heel gelukkig en gezoend 2018 gewenst -=B=- zegt : GOOD DAY LISTENERS .WISH YOU A JOYFULL MERRY CHRISTMAS. -=B=- Dido De Koning zegt : Hier op de verzending van www.didoland.be luisteren we regelmatig via het internet naar jullie radio. Veel succes. -=B=- Toppie zegt : Mooie Muziek -=B=- | Plaats een Bericht  
Untitled Document
:: HOOFDMENU ::

:: ARTIESTEN ::

:: LUISTER GEZELLIG MEE ::

:: SPONSOREN ::

:: VERJAARDAGEN ::
vandaag is jammer genoeg niemand jarig.

:: STEMMEN::

:: BELLAMIA POLL ::
Vind U Nog Steeds Dat Bellamiaradio Leuke Muziek Draait.

Ja Bellamiaradio Draait Nog Steeds De Mooiste Hits.
Niet Altijd De Mooiste Hits.
Mijn Maakt Het Niet Veel Uit.
Ik Heb Geen Menning.

 Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'radiobellamia_us'@'localhost' (using password: YES) in /home/radiobellamia/domains/bellamiaradio.nl/public_html/content/nieuws2012.php on line 4

In De Loop Van De Middag Of Avond
Geplaatst op 14-11-2018 om 14:31:32 uur.


Beste luisteraars, Op 14-11-2018 in de loop van de middag of avond zijn wij even niet te beluisteren. Wij gaan dan een onderhoud uitvoeren en anderen werkzaamheden uitvoeren. Dit heeft er mee te maken dat wij gisteren een probleem er was met de stream waar het probleem ook van is opgelost. Wij zelf gaan er ook vanuit dat het even werk is van ongeveer 2uur of langer. Onze excuses voor het ongemak en proberen dit ook zo snel mogelijk uit te voeren.


In De Loop Van De Middag Of Avond
Geplaatst op 14-11-2018 om 14:29:55 uur.


Beste luisteraars, Op 14-11-2018 in de loop van de middag of avond zijn wij even niet te beluisteren. Wij gaan dan een onderhoud uitvoeren en anderen werkzaamheden uitvoeren. Dit heeft er mee te maken dat wij gisteren een probleem er was met de stream waar het probleem ook van is opgelost. Wij zelf gaan er ook vanuit dat het even werk is van ongeveer 2uur of langer. Onze excuses voor het ongemak en proberen dit ook zo snel mogelijk uit te voeren.


Op Dit Moment Licht De Stream Eruit
Geplaatst op 13-11-2018 om 11:35:03 uur.


Beste luisteraars zoals u al hebt gemerkt is er een probleem met de stream die wij ergens hebben lopen. zij doen er echt alles eraan om het probleem ook zo snel mogelijk ook op te gaan lossen zodat u ook weer lekker kan luisteren naar het team van bellamia. Wij zelf gaan er ook van uit dat in de middag of de avond ook alles weer is verholpen.


Vraag Over Aanmelding Chatroom
Geplaatst op 29-10-2018 om 12:14:22 uur.


Wij krijgen mail's binnen over het aanmelden bij de chatbox van bellamiaradio. Het Aanmelden gaat als volg u bedenkt eerst een sterk gebruikersnaam. Dan een sterk wachtwoord deze wachtwoord moeten twee keer het zelfde zijn in gevuld. Dan geeft u het mailadres op deze moet wel u echt mailadres zijn. Dan het hokje voorwaarden moet aanvinken zijn. Dan kunt u op registreren klikken. Als dit allemaal heb gedaan en de registratie is goed uitgevoerd krijg u een mail kijk even in u mail box. Wij raden u aan om u gebruikersnaam en sterk wachtwoord op te schrijven en goed te bewaren op een veilige plaats zodat niemand in u omgeving kan inloggen met deze gegevens. Met de zelfde gegeven waar u zich heb aangemeld moet u ook gebruiken om in te kunnen loggen in de chat.. Wachtwoord vergeten geen paniek klik op wachtwoord vergeten en vul de gegevens in om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Groetjes Team Van Bellamiaradio.


Verjaardag Register
Geplaatst op 02-01-2018 om 18:00:37 uur.


Ook bij bellamiaradio kunt u toegevoegd worden aan het verjaardag systeem dit kunt u via onze website bij contact formulier doen en stuur het door naar de studio van bellamiaradio. Geef wel duidelijk de naam van de jarige job aan met de maand en jaar. Wilt Zij of Hij met een foto stuur dan een duidelijke foto mee of zij of hij zonder foto dan alleen de maand en jaar sturen en wij doen de rest.


[1] pagina`s.

:: TIJD & DATUM ::
Zaterdag, 17 November 2018


:: NU OP BELLAMIA ::
Non Stop Muziek Bij Bellamiaradio

:: BELLAMIA PLAYER::

:: NU SPEELT::

:: ANDROID PLAYER::
#

:: HELP BELLAMIA::
#

:: ARTIEST V/D MAAND::

:: SOCIALMEDIA ::

:: HITCOUNTER ::

 

(c)2012 BellamiaRadio.nl - Hosting Powered By Digipal.nl