Frank zegt : dat ziet er ook mooi eruit en de muziek is ook ok. -=B=- Jan zegt : Hoi ziet er leuk eruit en mooie muziek. -=B=- Petra zegt : Mag ik 4party eens horen met schatje van de nacht. -=B=- Marcel zegt : Goedemorgen,lekkere muziek om de dag door te komen. -=B=- Junior zegt : Van harte proficiat met je verjaardag en tot vanavond groetjes. -=B=- Marco zegt : Van harte proficiat en tot vanavond groetjes -=B=- martin zegt : lief janny jie ok nog heel vienen gelukeg nu jaar he -=B=- henny zegt : jullie ook een heel gelukkig en gezoend 2018 gewenst -=B=- martin zegt : glukeg nujaar mensen -=B=- zegt : GOOD DAY LISTENERS .WISH YOU A JOYFULL MERRY CHRISTMAS. -=B=- Dido De Koning zegt : Hier op de verzending van www.didoland.be luisteren we regelmatig via het internet naar jullie radio. Veel succes. -=B=- Toppie zegt : Mooie Muziek -=B=- | Plaats een Bericht  
Untitled Document
:: HOOFDMENU ::

:: ARTIESTEN ::

:: LUISTER GEZELLIG MEE ::

:: SPONSOREN ::

:: VERJAARDAGEN ::
vandaag is jammer genoeg niemand jarig.

:: STEMMEN::

:: BELLAMIA POLL ::
Vrijdagavond Hebt U De Beste Hits Kunnen Horen Bij Bellamiaradio

Ik vond het een leuk avond met de beste hits.
Heb het niet mee gekregen.
Ik vond het helemaal niets.
Hebben geen mening.

 Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'radiobellamia_us'@'localhost' (using password: YES) in /home/radiobellamia/domains/bellamiaradio.nl/public_html/content/nieuws2012.php on line 4

Op dit moment zijn er problemen
Geplaatst op 17-03-2018 om 17:18:18 uur.


Beste mensen wij hebben op dit moment problemen met de software wij weten niet goed waar dit nu aan kan liggen. Wij doen er echt alles eraan om het probleem op te lossen maar het is zoeken in de hooiberg waar het probleem zit. Wij weten ook niet wanneer het probleem is opgelost en hoelang dit ook weer gaat duren. Zoals u ook hebt kunnen horen zijn wij nu ook alles weer aan het testen dus wij weten dat het niet echt goed klinkt maar blijft de software werken dan zullen wij dat ook weer gaan aanpassen zodat het ook beter gaat klinken.


Welkom Op De Website Van Bellamiaradio.
Geplaatst op 03-03-2018 om 02:05:33 uur.


Luister gezellig mee met Bellamia Radio, doe een verzoekje of plaats een bericht in het gastenboek. We wensen je in iedergeval heel veel luisterplezier en een fijne tijd op de website van bellamiaradio. Het team van bellamiaradio wenst u weer een heel mooi weekend toe en niet teveel van die witten schuimkopjes.


Geen Verzoekje In De Berichtenbalk
Geplaatst op 20-02-2018 om 09:40:28 uur.


Beste muziek vrienden wij willen u er even op wijzen dat de verzoekjes die aangevraagd niet in onze berichtenbalk ook worden aangevraagd deze worden ook niet door ons in behandeling genomen dit heeft ermee te maken dat wij het niet altijd het ook zien. Wij gaan nu de verzoek server voor onze luisteraars ook open zetten zodat als er mensen zijn die een plaatje willen aanvragen deze hier ook kunnen aanvragen deze worden dan ook op zaterdagavond of de zondag voor u gedraaid.


Verjaardag systeem
Geplaatst op 02-01-2018 om 18:00:37 uur.


Ook bij bellamiaradio kunt u aan het verjaardag systeem toegevoegd worden u kunt een mail sturen naar de studio via het contact formulier op onze website vermeld duidelijk u voor naam van de jarigen deze moet dan voorzien zijn met de dag en de maand. Geef u ook even duidelijk aan of u met foto of zonder foto op de website wilt komen te staan van bellamiaradio komt te staan en stuur even duidelijk foto mee.


pagina`s.

:: TIJD & DATUM ::
Maandag, 19 Maart 2018


:: NU OP BELLAMIA ::
U Luister Op Dit Moment Naar Bellamiaradio Non stop........

:: BELLAMIA PLAYER::

:: NU SPEELT::

:: ANDROID PLAYER::
#

:: HELP BELLAMIA::
#

:: ARTIEST V/D MAAND::

:: SOCIALMEDIA ::

:: HITCOUNTER ::

 

(c)2012 BellamiaRadio.nl - Hosting Powered By Digipal.nl